Liity joukkoomme!

Tältä sivulta löydät ohjeet miten liittyä puolueeseen tai paikallisyhdistykseen. Huomioithan, että KirPeän jäseneksi hyväksytään vain puolueen jäseniä. Jos Sinulla on mitä tahansa jäsenyyteen liittyvää kysyttävää, ota yhteys hallituksemme jäseniin (täältä yhteystiedot).

Ohjeet jäsenyyden hakemiseen:

1. Jos et ole vielä Perussuomalaisten jäsen, hae ensin puolueen jäsenyyttä. Täytä tämä lomake ja lähetä se osoitteeseen:

Perussuomalaiset rp.
TUNNUS 500 9637
00003 VASTAUSLÄHETYS

Postimaksu on maksettu puolestasi, joten postimerkkiä ei tarvita.

Puolueen säännöt löytyvät täältä.

 

2. Jos olet hyväksytty puolueen jäsen ja haluat KirPeän jäseneksi, kirjoita vapaamuotoinen jäsenhakemus tai täytä tämä lomake.
KirPeiden jäsenvastaava Jani Kähkönen

Jäsenhakemuksen jonka olet henkilökohtaisesti allekirjoittanut, lähetetään osoitteeseen.
Kirkkonummen Perussuomalaiset ry c/o Santtu Vainionpää, Käärmekuusenpolku 5 B 9, 02880 Veikkola.

Kirpeän hallitus käsittelee jäsenhakemuksia n. kerran kuussa. Hakija haastatellaan hallituksen kokouksessa ennen mahdollista jäseneksi hyväksymistä.

 

Muuta KirPeän jäsenyyteen liittyvää:

– Paikallisyhdistyksen säännöt löytyvät täältä – on huomattava että paikallisyhdistyksen jäsenyyttä hakeva on lukenut säännöt ja ymmärtää ne, sekä toimii jäsenenä niiden mukaisesti.

– KirPeän jäsenmaksu on 10 euroa. Jäsenmaksun laiminlyöminen voi johtaa yhdistyksestä erottamiseen.

– KirPeään voi liittyä myös kannattajajäsenenä, jolloin emme vaadi puolueen jäsenyyttä. Kannattajajäsenen vuosimaksun summan päättää maksaja, yrityksiltä ja yhteisöiltä 50 euroa.

– Henkilö voi olla vain yhden Perussuomalaisten paikallisyhdistyksen varsinainen tai kannattajajäsen.

– Yhdistyksen jäsenenä ei voi olla henkilö, joka on jonkin muun puolueen kuin Perussuomalaiset rp:n jäsen tai on toisen Suomessa toimivan puolueen organisaatioon kuuluvan muun yhdistyksen jäsen.