Luottamushenkilöt

Riikka Purra

Perussuomalaiset puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja, hallintovaliokunnan puheenjohtaja, kunnanvaltuuston jäsen, aluevaltuuston jäsen.

riikka.purra@nullkirkkonummi.fi

Piia Aallonharja

Kunnanhallituksen 1. varapuheenjohtaja, kunnanvaltuutettu,aluevaltuuston varajäsen, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Perussuomalaisten Uudenmaan piirin piirisihteeri, Puoluevaltuuston jäsen, Länsi-Uudenmaan väliaikaisen valmistelutoimielimen poliittisen seurantaryhmän jäsen.

piia.aallonharja@nullkirkkonummi.fi

Anneli Granström

Kunnanhallituksen jäsen, kunnanvaltuutettu ja valtuustoryhmän sihteeri. Uudenmaan maakuntavaltuuston varavaltuutettu.

anneli.granstrom@nullkirkkonummi.fi

Johanna Järvinen

Kunnanvaltuutettu, Valtuustoryhmän varapuheenjohtaja, perusturvajaoston puheenjohtaja, perusturvalautakunnan jäsen, henkilöstöjaoston varajäsen, HUS tarkastuslautakunnan varajäsen, HUS valtuusto varajäsen.

johanna.jarvinen@nullkirkkonummi.fi

Ville Salminen

Kunnanhallituksen varajäsen, kunnanvaltuuston jäsen, henkilöstöjaoston puheenjohtaja. Kirkkonummen Monitoimihalli Oy:n yhtiökokouksen varaedustaja. As Oy Masalantupa hallitusedustaja.

ville.salminen@nullkirkkonummi.fi

Arttu Lankinen

kunnanvaltuuston 1. varajäsen, aluevaltuuston varajäsen, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen yksilöasioiden jaoston jäsen, Suomenkielinen varhaiskasvatus- ja opetuslautakunnan varajäsen, kiinteistötoimitusten uskottu mies, lautamies, Pomoväst vuosikokousedustajan varajäsen.

arttu.lankinen@nullkirkkonummi.fi

Jani Kähkönen

Perusturvalautakunnan jäsen, kunnanvaltuuston 2. varajäsen.

jani.kahkonen@nullkirkkonummi.fi

Leena Salomaa

Kunnanvaltuuston 6. varajäsen. ETEVA hallituksen jäsen.

leena.salomaa@nullkirkkonummi.fi

Jarkko Kaari

Keskusvaalilautakunnan jäsen

jarkko.kaari@nullkirkkonummi.fi

Mitra Sjöroos

Perusturvalautakunnan varajäsen, Uudenmaan virkistysalueyhdistys ry:n varaedustaja, Lapsiystävällinen kunta -koordinaatiotyhmän luottamushenkilö.

mitra.sjoroos@nullkirkkonummi.fi

Santtu Vainionpää

Kirkkonummen Persusuomalaisten puheenjohtaja, Vesi-liikelaitoksen johtokunnan varajäsen, Espoon Seudun Kulttuurisäätiö hallituksen jäsen, Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen valtuuskunnan jäsen,Perussuomalaisten Uudenmaan piirin hallituksen jäsen.

santtu.vainionpaa@nullkirkkonummi.fi

Muut luottamushenkilöt