Gallupeista!

Gallupeista!

Suomen perussuomalaiset ja me uusmaalaiset puolueen edustajat siinä mukana keräämme voimia, valmistaudumme ja vaikutamme toreilla, valtuustoissa, lautakunnissa, opiskelupaikoilla, urheiluseuroissa ja työpaikoilla. Päämäärämme alkaa siintää. Maali on huhtikuussa 2015 pidettävät eduskuntavaalit. Meillä on jo lähes täysi lista ehdokkaita. Ehdokkaamme ovat erinomaisia ja ansaitsevat meidän kaikkien avun ja tuen.

Ehdokkaiden kampanjat ovat pääsemässä hyvään vauhtiin. Tukiryhmät hiovat kampanjoita. Keskustelut turuilla ja toreilla ovat vielä pääsääntöisesti edessä. Vaalipaneelit ja televisioväittelyt ovat vielä käymättä. Ne me tulemme voittamaan, koska meidän asiamme on oikea meille ja koko Suomelle. Nyt on meidän aikamme näyttää mistä meidät on tehty! Mitä saa kun äänestää meitä.

Gallupit kertovat, että kannatuksemme olisi laskussa ja politiikan asiantuntijat tivaavat meiltä ratkaisuja. Keskusta lainaa häikäilemättä meidän ideoitamme ja ohjelmiamme. Keskustan Metropoli-lausuma on lainattu lähes suoraan Perussuomalaisten Uudenmaan piirin lausumasta. Tämä on heidän tapansa tehdä politiikkaa. Tulemme tuomaan julki sen, että Sipilän takana on se sama vanha ryvettynyt sakki kuin aina ennenkin. Keskustan tulevaisuuden toivot ovat; Paavo Väyrynen, Seppo Kääriäinen, Kauko Juhantalo ja Mauri Pekkarinen ihan vain muutaman nimen mainitakseni.

Kokoomuksella on niin ihanaa, että siitä karkaavat sekä nuoret, että vanhemmatkin äänestäjät. Demarit ovat kaikkien muiden paitsi työntekijöiden puolella. Vihreiden talouspolitiikka veisi koko Isänmaamme turmioon. Epävarmojen äänestäjien määrä on poikkeuksellisen suuri. Reippaalla ja positiivisella asenteella ja ilmeellä voitamme äänestäjien sydämet!

Puheenjohtajamme Timo Soini haluaa että Suomi saa arvoisensa vaalituloksen, joka on hyvä meille ja Suomelle. Hän on korostanut Uudenmaan ehdokkaille pitämässään pitkässä ja isällisessä puheessaan yhteistyön merkitystä
kampanjoinnissa. Timo jos kuka tietää. Onhan puheenjohtajamme itsekin eduskuntavaaliehdokkaana. Nyt tarvitsemme kaikkien panoksen! Yhteishengellä ja kunnon talkooasenteella otamme omamme tulevissa vaalikoitoksissa. Se tarkoittaa, että huhtikuun 19. päivä poika on tullut kotiin ja voitto on meidän. 

Uudenmaan Perussuomalaisten puheenjohtaja

Pekka M. Sinisalo

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa