Lehdistötiedote: PS:n esitys lisää turvallisuutta

Lehdistötiedote 13.11.2023
PERUSSUOMALAISTEN ESITYS LISÄÄ TURVALLISUUTTA

Kirkkonummen Perussuomalainen valtuustoryhmä on tyytyväinen talousarvioneuvotteluiden tuloksiin. Perussuomalaisten valtuustoryhmä kiittää kunnanjohtaja Virpi Sailasta hyvästä talousarvioesityksestä ja muita puolueita hyvin sujuneista neuvotteluista. Kunnanjohtajan pohjaesitys oli asiantuntevasti laadittu ja neuvotteluissa pohjaesitykseen tehtiinkin lähinnä pieniä tarkennuksia.

Talousarviokirjassa on kuitenkin myös huolestuttavia kirjauksia, jotka kertovat juuri lasten ja nuorten elämässä olevista haasteista. Kirjassa mainitaan mm, että tuen tarve nuorten arkeen on lisääntynyt ja monet lapset ja nuoret kamppailevat edelleen erilaisten haasteiden kanssa ja se voi ilmetä kouluissa ahdistuneisuutena, poissaoloina, sosiaalisten suhteiden vaikeuksina, levottomuutena, aggressiivisuutena ja päihteiden käyttämisenä.

”Juuri nämä kirjaukset nostivat valtuustoryhmässämme huomiomme ja halusimme lähteä parantamaan lasten ja nuorten tilannetta kunnassamme, ennen kuin on liian myöhäistä”, Perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Piia Aallonharja mainitsee.

Perussuomalaisille koululaisten, koulujen ja niiden lähiympäristöjen turvallisuus on tärkeä asia ja olemme tyytyväisiä, että asia on tärkeä myös kunnanjohtajallemme Virpi Sailakselle ja kunnassa ollaankin tekemässä kuntalaisille hyvinvointi- ja turvallisuuskysely. Perussuomalaiset esittivät talousarvioneuvotteluissa ja lopulta myös valtuustossa, että budjettiin lisätään 30 000 euroa lisää, joka voidaan heti kohdentaa erityisesti lasten ja nuorten turvallisuuden parantamiseen ja muihin kyselystä nouseviin kipukohtiin, kun hyvinvointi- ja turvallisuuskyselyn tulokset on saatu.

”Olen tyytyväinen, että tekemäni esitys meni äänestyksessä läpi ja raha on käytössä heti vuonna 2024, eikä vasta mahdollisesti vuonna 2025 ja näin ollen muutoksia päästään tekemään heti, kun hyvinvointi- ja turvallisuuskyselyn tulokset on saatu”, iloitsee valtuutettu Ville Salminen.

 

 

 

 

Kirjoitettu 13.11.2023

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa